Ga je mee ‘bosbaden’?

Ik ben vaak, alleen of samen met mijn bosmaatje Frans Kapteijns, in de natuur te vinden. Tijdens zo’n wandeling of even turend naar de vogels of wolken, vergeet ik de tijd en de dingen die allemaal nog ‘moeten’. Ik zie een prachtige waterparel op een goudgeel blad glinsteren en de geur van de Douglasspar brengt me naar mijn kind-zijn. Een gevoel van thuiskomen. In de stilte hoor ik mijn ziel zachtjes en bemoedigend zingen. Heb jij ook weleens een dergelijke ervaring in de natuur? In Japan bestaat hier de term ‘Shinrin-Yoku’ voor, oftewel ‘bosbaden’.

Wil je dit zelf eens ervaren? Meld je dan aan voor een heerlijk ‘bosbad’ en kom helemaal tot rust in de natuur. Dit kan door mij een berichtje te sturen. Dan ontvang je van mij alle info en prikken we een geschikte datum. Een bosbad-sessie kan individueel of in groepsverband, wat jij wilt.

Lees voor meer inspiratie de blog over Bosbaden.

Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
Liefde zegt me dat ik Alles ben.
Tussen die twee stroomt mijn leven.

~Nisargadatta Maharaj~

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Agenda en getagd met , , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *